محصولی در سبد خرید وجود ندارد

مجموعه کارآفرینان پارس فعالیت خود را از سال ۱۳۸۵ در زمینه تولید نان خشک آغاز نمود.
این مجتمع با بکارگیری روش‌های نوین در تولید و عرضه انواع نان به صورت کاملا بهداشتی و بدون ضایعات در بسته‌بندی‌های مناسب توانسته است جایگاه قابل ملاحظه‌ای را در بین اقشار مختلف مردم و صاحبان صنایع آرد و نان کسب نماید. این شرکت با تولید نان‌های رژیمی مخصوص، نان¬های مخصوص برای سالمندان، کودکان و ورزشکاران در صدد است گامی هر چند کوچک در تولید و عرضه مناسب نان بردارد

col
بیسکویت رژیمی قادری

بیسکویت رژیمی قادری

  • Client:

  • Date: چهارشنبه, 20 آذر 1398 12:31

  • Skills:



بیسکویت رژیمی قادری + طرز تهیه مناسب ترین بیسکویت رژیمی برای لاغزی

حتما تا به حال نام بیسکویت رژیمی را شنیده و یا تصاویر آن را در اینترنت و یا دنیای واقعی دیده اید و باید بدانید که این محصولات از خانواده بیسکویت ها بوده و با بیسکویت های عادی تفاوت دارند. امروزه خوشبختنانه این محصولات توسط برند ها و کمپانی های معروفی به بازار عرضه شده اند که هر کدام از آن ها دارای مزایا و فوائد مصرفی خود هستند. ما در این مقاله از وبسایت... قصد داریم اطلاعات کامل تری از این محصول در اختیار شما عزیزان قرار دهیم، همچنین طرز تهیه بیسکویت رژیمی مناسب لاغزی را نیز آموزش خواهیم داد، لطفا با ما در ادامه همراه باشید.

 

همه چیز درباره بیسکویت رژیمی

همان طور که می دانید مصرف بیسکویت رژیمی می تواند به عنوان یک میان وعده کاملا سالم مورد مصرف قرار گیرد و طبع با مصرف این محصول دیگر به سراغ میان وعده های چرب و چیلی نخواهیم رفت، اما یکی از مزیت های مصرفی بیسکویت ماندگاری بسیار بالای آن است چراکه به خوبی پخته شده و در رطوبت کم کپک نمی زند و به این زودی ها فاسد نمی شود. اگر شما به دنبال مناسب ترین بیسکویت رژیمی هستید می توانید این محصول را با قیمت و کیفیتی بسیار مناسب در فروشگاه.... تهیه کنید.

 

مصرف این محصول برای چه افرادی مناسب است؟

مصرف این محصول برای افرادی که دارای دیابت و یا اضافه وزن هستند بسیار مناسب است از این رو چنانچه قصد دارید یک میان وعده سالم و مقوی را مصرف کنید می توانید این نوع از بیسکویت ها را در رژیم غذایی خود قرار دهید.

 

مصرف بیسکویت ها دارای چه مزایایی می باشد؟

همان طور که می دانید مصرف مواد غذایی دارای مزایا و معایبی می باشد که در این قسمت قصد داریم در خصوص مزایای مصرف بیسکویت اطلاعاتی در اختیار شما قرار دهیم.

  • ماندگاری بسیار بالای آن
  • عدم کپک زدن و فاسد شدن
  • استفاده از روغن مخصوص قنادی
  • طعم و مزه ای بی نظیر
  • مصرف برخی از آن ها در یک 100 گرم، 330 کالری برای بدن ایجاد می کند.

البته این اطلاعات در حالت کلی برای تمامی خانواده بیسکویت ها اعمم از کرم دار، کاکائویی و... است .

 

آیا بیسکویت سبوس دار، به عنوان بیسکویت رژیمی محسوب می شود؟

مصرف بیسکویت سبوس دار از دید افرادی که دارای اضافه وزن هستند به عنوان محصولی کم کالری و رژیمی شناخته می شود اما در سوی مقابل از دید افرادی که دیابت هستند مصرف آن بی ضرر خواهد بود. (البته محدودیت مصرف وجود دارد.)

در حالت کلی بیسکویت سبوس دار در مقایسه با بیسکویت های عادی تنها سبوس بیشتری داشته و روغن و شکر موجود در آن ها به اندازه سایر بیسکویت ها می تواند خاصیت افزایش وزن را داشته باشد.

 

 طرز تهیه بیسکویت رژیمی ساده جهت لاغزی!

اما چنانچه شما از آن دسته از افرادی هستید که قصد دارید در منزل این نوع از بیسکویت ها را تهیه کنید لطفا با ما در ادامه همراه باشید چراکه قصد داریم به معرفی و بررسی طرز تهیه بیسکویت رژیمی بپردازیم. باید خدمتتان عرض کنیم که تهیه این ماده غذایی در منزل کار بسیار ساده ای می باشد و شما تنها برای پخت آن نیاز به موادی همچون  شیر کم چرب، آرد، ماست چکیده کم چرب، شکر، بکینگ پودر و مقدار اندکی نمک دارید. (البته شما می توانید به جای شکر از عسل های طبیعی موجود در بازار نیز استفاده کنید.) زین پس شما می توانید بدون هیچ ترسی در خصوص افزایش وزن این محصول را در منزل و با خیال راحت مصرف کنید.

 

مواد مورد نیاز برای تهیه یک بیسکویت خانگی و رژیمی!

 آرد/ ۲ پیمانه

شکر/ ۲ قاشق مرباخوری

بکینگ پودر/ ۱ قاشق غذاخوری

ماست چکیده ساده کم چرب/ ۱ پیمانه

شیر کم چرب/ نصف پیمانه

نمک/ نوک قاشق مرباخوری

 

اما برای تهیه این بیسکویت خانگی شما در ابتدا باید آرد را پس از الک در ظرفی جداگانه قرار دهید و سپس شکر، نمک و بکینگ پودر را به آن اضافه کنید. در این فرصت می توانید یک چهارم شیر کم چرب را به همراه ماست آماده کرده و به مخلوط خود اضافه کنید. حال به خوبی مواد را با هم هم بزنید تا مخلوط بسیار سفتی به دست آید.

نوبت آن رسیده است تا خمیر را بر روی میز آشپزخانه خود قرار دهید و مابقی شیر را به آن اضافه کنید و به خوبی آن را ورز دهید. البته توجه داشته باشید که در این صورت خمیر شما کمی حالت چسبان به خود خواهد گرفت. یک وردنه مناسب تهیه کنید و خمیر را به ضخامت تقریبا ۲ سانتی متر روی میز آشپزخانه باز کنید.

اگر قالب آماده دارید می توانید خمیر را قالب بزنید، در غیر این صورت می توانید از لیوان و یا چاقو استفاده کنید. کاغذ روغنی را بر روی سینی فر خود قرار دهید و با احتیاط بیسکویت ها را درون آن بچینید. (البته فاصله را نیز رعایت کنید.) این سینی را می توانید دورن فری قرار دهید که از قبل با درجه حرارتی 200 درجه سانتی گراد گرم شده است.

 

جمع بندی مقاله بیسکویت رژیمی

در این قسمت به خوبی توانستیم اطلاعات کاملا مفید و منحصر به فردی را از این محصول در اختیار شما عزیزان قرار دادیم، همچنین نحوه پخت و طرز تهیه مناسب ترین بیسکویت برای لاغری را نیز به شما آموزش دادیم. چنانچه تجربه پخت این بیسکویت را داشته اید می توانید در بخش نظرات با ما در میان بگذارید و یا اگر فرصت کافی ای برای تهیه و طبخ آن در منزل ندارید می توانید از محصولات فروشگاه ما استفاده کنید.

 

لینک کوتاه مطلب : https://rb.gy/cu4ljf | http://bit.do/dietary-biscuits | https://is.gd/1U15QJ | https://v.ht/dietary-biscuits




Like this project:



Launch website
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)