محصولی در سبد خرید وجود ندارد

مجموعه کارآفرینان پارس فعالیت خود را از سال ۱۳۸۵ در زمینه تولید نان خشک آغاز نمود.
این مجتمع با بکارگیری روش‌های نوین در تولید و عرضه انواع نان به صورت کاملا بهداشتی و بدون ضایعات در بسته‌بندی‌های مناسب توانسته است جایگاه قابل ملاحظه‌ای را در بین اقشار مختلف مردم و صاحبان صنایع آرد و نان کسب نماید. این شرکت با تولید نان‌های رژیمی مخصوص، نان¬های مخصوص برای سالمندان، کودکان و ورزشکاران در صدد است گامی هر چند کوچک در تولید و عرضه مناسب نان بردارد

col
نان قندی قادری

نان قندی قادری

  • Client:

  • Date: جمعه, 22 آذر 1398 09:31

  • Skills:



نان قندی چیست ?  طرز تهیه مناسب ترین نان قندی در منزل

اگر به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در خصوص نان قندی هستید لطفا در این مقاله با ما همراه باشید تا اطلاعات کامل تری را به دست آورید. همچنین ما در ادامه این مطلب طرز تهیه مخصوص ترین نان قندی را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد و همچنین شما را با نحوه تهیه و خرید این محصول آشنا خواهیم ساخت.

 

نان و احساس خوب زندگی

برای بسیاری از افراد پخت نان در منزل و عمل آوردن آن در کوره ها و تنور های پخت نان عملا کاری بسیار هیجان انگیز و منحصر به فرد خواهد بود. در سوی دیگر این روش می تواند یادآور خاطرات تلخ و شیرین گذشته باشد. دقیقا همان روز هایی که مادربزرگ هایمان در خانه های چوبی و کاه گلی خود اقدام به تهیه و طبخ انواع نان می کردند. بی شک هنوز هم این سنت بسیار زیبا برای برخی از افراد حکم زندگی را دارد و آن ها با احساس بسیار خوشایندی سعی به پخت نان در منزل می کنند.

 

تنوع بسیار بالای نان های تولیدی قادری  – چه سنتی چه مدرن و کلاسیک!

امروزه متافسانه کمی در از حال و هوای سنتی خارج شده ایم و کارگاه های بزرگ نان پزی در سطح شهر همواره با کیفیت و تولید بسیار بالایی مشغول پخت انواع نان های فانتزی، باگت و... هستند و تهیه نان های سنتی در کوره های مخصوص خانه ها به مرور در حال فراموشی است اما از احساس سنتی که بگذریم تهیه و طبخ این نان ها نیز دارای حس و حال بسیار جالب و منحصر به فردی می باشد.

 

خوردن نان قندی قادری یه چیز دیگست!

شاید نان های زیادی تا به امروز به بازار آمده اند اما در میان تمامی نان های سنتی همانند فطیر، شیرمال، ساجی، کسمه و … تهیه و طبخ نان قندی با آن مزه دل نشین و دوست داشتنی آن قطعا حال و هوای دیگری دارد. از طرفی دیگر تهیه این نان آن قدر ها هم سخت نیست، بلکه شما بدون هیچ نوع دستگاهی می توانید این نان را در منزل به راحتی پخت کنید و از آن به عنوان یک میان وعده بسیار خوشمزه و خوش طعم استفاده کنید. این کار نیز با کمترین هزینه صورت خواهد گرفت.

 

چرا تهیه نان خانگی دارای کیفیت برتری است؟

اگر توجه داشته باشید، تهیه نان های خانگی به دلیل بهره مندی از مواد اولیه باکیفیت و مرغوب همواره دارای طرفداران بسیار زیادی می باشد اما اگر کمی خشو سلیقه باشید می توانید به راحتی با ترکیب نمودن طعم دهنده ها و اسانس های متنوع، نان های کاملا متفاوت و خوش طعمی را تهیه کنید.

 

چطور می توان این محصول را تهیه نمود؟

اگر شما از ان دسته از افرادی هستید که به دلیل نبود وقت نمی توانید نان قندی را در منزل تهیه کنید می توانید از طریق فروشگاه اینترنتی .... مناسب ترین و برترین نان سنتی و قندی را تهیه و خریداری کنید. همچنین ما به شما ضمانت کیفیت و قیمت را می دهیم تا بتوانید مناسب ترین محصول را تهیه و در سلامت کامل نوش جان کنید. حال چنانچه قصد دارید در منزل اقدام به تهیه و طبخ این نان کنید می توانید با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

 

آموزش درست کردن نون قندی مخصوص ماه رمضان

همان طور که می دانید نان یا نون قندی یکی از شیرینی های محبوب و بسیار پرطرفدار شهر ساوه است که حضور آن بیشتر در مراسم و اعیاد های مذهبی احساس می شود و به وسیله آن از میهمان ها پذیرایی می کنند. اما چرا نام نان قندی را بر آن نهاده اند؟

اگر نگاهی به قسمت میانی این نان بیاندازید به خوبی متوجه خواهید شد که گردو،شکر،دارچین از مهم ترین مواد تشکیل دهنده ماده میلنی این نان است و به همین دلیل به آن نون قندی می گویند. اما برویم ب هسراغ طرز تهیه این نان خوشمزه و پرطرفدار ساوه ای!

 

مواد لازم در جهت تهیه و تولید نون قندی

 همان طور که اشاره نمودیم شما برای تهیه این نان خوشمزه نیاز به برخی از مواد اولیه دارید. این مواد به شرح زیر می باشد:

تخم مرغ یک پیمانه (هر پیمانه ای فقط تمام مواد با همان اندازه زده شود)

شکر یک پیمانه

ماست یک پیمانه

روغن جامد یک پیمانه

آرد به میزان لازم

حال به ازای هر ۳ کیلو آرد: وانیل ۱ شیشه کوچک = ۳ گرم

بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری

خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه نان قندی قادری :

حال که با مواد اولیه نان قندی آشنا شدید می توانید دستور طبخ و تهیه آن را شروع کنید. در ابتدای کار ظرفی مناسب تهیه و فراهم کنید و تخم مرغ ها را به همراه شکر و ماست با یکدیگر مخلوط کرده و هم بزنید تا شکر شما به خوبی در آب حل شود و مخلوط کرم رنگ گردد. روغن را کمی داغ کنید و بر روی ان مخلوط اضافه کنید.

حال خمیر مایه به دست آمده را به آن اضافه کرده و سپس بیکینگ پودر و وانیل را به مخلوط نهایی اضافه می کنیم. در این صورت آرد را به آن اضافه خواهیم کرد تا مخلوط یک دست و تمیزی در بیاید. به خمیر خود استراحت دهید و به میزان نیم ساعت یا یک ساعت اجازه دهید خمیر استراحت کند.

در این بین مواد آماده شده را همانند قطاب داخل خمیر ریخته و آن را می پیچیم و در روغن داغ سرخ می کنیم. البته می توانید به خمیر خود قالب نیز بدهید تا نان قندی شما در شکل و شمایل زیباتری تولید شود.

در نهایت هم می توانید نان خود را بر روی پودر قند قرار دهید تا زیباتر و خوشمزه تر به نظر برسد.

 

لینک کوتاه نان قندی قادری : http://gg.gg/sugar-bread | http://bit.do/sugar-bread | https://cutt.ly/Xe6gINQ | http://split.to/fUmu6VT




Like this project:



Launch website
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)