شنبه, 02 ارديبهشت 1396 07:04

نان سبوس دار بهتر است

نان سبوس دار بهتر است

ر نان سبوس دار، به طور میانگین، دو برابر ویتامین ، مواد معدنی و مواد فیبری نسبت به نان سفید وجود دارد.

مواد فیبری در نان سبوس دار راهی برای رفع  گرفتگی روده و یبوست است. علاوه براین، این مواد جزء مواد غذایی مطلوب باكتریهای روده هستند كه علیه امراض میكروبی روده اقدام می كنند و سیستم ایمنی بدن را فعال می كنند. مواد فیبری موجود در نان سبوس دار، كلسترول و مواد سمی حاصل از تجزیه مواد غذائی را جذب كرده و از روده دفع می كنند. نان دارای منیزیم است كه باعث تقویت ماهیچه های روده می شود و از دردهای ماهیچه ای جلوگیری می كند. علت اینكه نان سبوس دار مورد علاقه افرادی است كه كار فكری می كنند این است كه نان سبوس دار دارای ویتامینB2 و نیاسین می باشد. این ویتامین ها باعث تمركز و دقت عمل شده وشادابی و خوشحالی را در انسان بوجود می آورند.

برای كودكان نیز بسیار خوب است، مخصوصاً در دورانی كه سلولهای عصبی در حال رشد هستند، آهن موجود در نان سبوس دار سبب باهوشی و رفتار خوب كودكان می شود.

بهتر است از نانهای سبوس دار كه با خمیر ترش تهیه می شوند، استفاده كنید.

آرد سبوس دار دارای ماده ای است بنام فی تین كه مواد معدنی مثل آهن، منیزیم و یا كلسیم را جذب كرده و مانع استفاده بدن از آنها می شود.

اگر برای تهیه سریع نان از خمیر مایه و جوش شیرین استفاده شود، تجزیه فی تین انجام نمی شود، در نتیجه مانع جذب آهن، منیزیوم و كلسیم می شود. به همین دلیل گفته می شود استفاده از جوش شیرین در تهیه نان در نانوایی ها، باعث كمبود آهن در بدن به خصوص در مردان میشود. در حالیكه اگر در مدت طولانی،  خمیر توسط خمیر ترش ور بیاید، ماده فی تین توسط آنزیمهای موجود در غلات تجزیه شده و بدن انسان می تواند از مواد معدنی نان استفاده كند.

منتشرشده در مقالات تخصصی

نان خشك صنعتی راه‌ حلی برای كاهش ضایعات نان

میزان ضایعات نان در كشور ما بسیار زیاد است که به ماهیت آنها بر می‌ گردد.

نان‌های مصرفی ما از نوع گرم هستند كه باید به صورت تازه مصرف شوند. متأسفانه این نوع نان‌های تازه ضایعات زیادی دارند. در این راستا استفاده از نان‌های خشك صنعتی كه محدودیت تازه‌خوری ندارند و قابلیت ماندگاری بالایی نیز دارند، به جای استفاده از نان‌های تازه، برای به حداقل رساندن ضایعات نان الزامی به ‌نظر می ‌رسد.

در راستای فرهنگ ‌سازی،‌ استفاده از نان‌های صنعتی كه كیفیت بالایی دارند و از قدرت ماندگاری بیشتری نیز بهره مند هستند، آشنایی با نان مسطح خشك كه نوعی نان صنعتی است، می ‌تواند در اصلاح الگوی مصرف مفید باشد.

نان مسطح خشك، به نانی گفته می‌ شود كه از آرد ، آب ، نمك ، خمیرمایه (مخمر) ساكاروماسید سردیسیه، روغن و شكر طی فرآیند پخت تهیه می ‌شود. طول این نان‌ها ۳۶ سانتی متر و عرض آن ۲۲ سانتی متر و ضخامت آن ۲تا ۵/۲ سانتی‌متر است.

این نان در فر تونلی شکل تحت تاثیر حرارت غیرمستقیم و با حداقل سوخت تولید می ‌شود؛ یعنی شعله با خمیر در حال پخت تماس ندارد كه از مزایای آن، حذف مضرات ناشی از نشست مواد حاصل از احتراق ناقص سوخت‌های فسیلی در نان تولیدی است. همچنین پخت نان در مدت طولانی باعث می شود فعل و انفعالات لازم به ‌طور كامل در خمیر انجام شده و بافت نان مناسب گردد.

نان خشك صنعتی در دمای زیاد تولید شده و طی فرایند پخت درون فر، آب زیادی از سطح نان تبخیر و در واقع نان خشك تولید می ‌شود.

طریقه مصرف

طریقه مصرف هم بسیار ساده است: با زدن کمی آب به نان و قرار دادن آن در سفره پارچه‌ای، ظرف مدت ۱۰دقیقه نان نرم شده و آماده مصرف می ‌شود.

البته ذائقه‌ها متفاوت است و بعضی ها این نان را به‌ همان صورت خشك مصرف می ‌كنند.

مزایای نان‌های خشك صنعتی

پس از خروج نان خشك از فر، زمانی را برای خنك كردن تدریجی آن توسط فن‌های روی نوار متحرك در نظر می ‌گیرند تا نان بیات نشود و قدرت ماندگاری بیشتری به‌ دست آورد. روی خمیر این نان‌ها تخمیر اولیه و ثانویه صورت می ‌گیرد كه باعث می ‌شود كلیه گازهای مفید، ویتامین‌ها و مواد اصلی گندم را تا پخت نهایی نان، در خود محفوظ نگه دارد.

این نوع نان صنعتی به علت پخت غیرمستقیم و عمل آوری صحیح آن، با دستگاه گوارش انسان همخوانی دارد.

مهم ترین مزیت این نان‌های خشك قابلیت ماندگاری بالای آن تا ۴ ماه است، بدون اینكه تغییری در طعم، بو و خواص ظاهری نان صورت گیرد و این خود مهم ترین عامل برای كاهش ضایعات نان است.

نان‌های خشك درصد رطوبت بسیار پایینی دارند و در نتیجه دچار آلودگی میكروبی نمی‌ شوند. مهم ترین عامل فساد نان‌ها، كپك‌ها هستند. ضایعات تولید نان از هنگام برداشت غلات تا تولید و پخش در ایران، ۳۰ درصد تخمین زده می ‌شوند و نصف این ضایعات مربوط به آلودگی كپك‌هاست. نان كپك زده موجب بیمار شدن دام و طیور و آلوده شدن شیر و گوشت و نهایتاً بیمار شدن انسان‌ها می ‌شود.

نكته دیگر این كه با یك درصد جلوگیری از ضایعات آرد و نان، بالغ بر ۱۰میلیارد تومان صرفه‌جویی صورت می‌ گیرد و با توجه به اینكه امروزه ضایعات نان یكی از معضلات صنعت نان است، این نوع نان‌های خشك به علت قابلیت ماندگاری بالا اصلاً ضایعات ندارند، حتی خرده‌های این نوع نان را می ‌توان در غذاهایی نظیر كتلت مورد استفاده قرار داد.

یكی دیگر از مزایای نان‌های خشك استفاده از خمیرمایه (مخمر) به‌ عنوان عامل تخمیر است كه ضررهای مربوط به جوش‌ شیرین را ندارد، بلكه دارای فواید خمیر مایه نیز هست.

انواع نان‌های خشك رژیمی

نان خشك رژیمی شوید: در تهیه این نوع نان‌ها می‌ توان از سبزیجات استفاده كرد و از خواص درمانی آنها بهره جست. یکی از این سبزیجات، شوید است.

شوید دارای ویتامین C و نیز تقویت‌كننده معده است، سنگ كلیه و مثانه را خرد می ‌كند و مسكن دل درد است و مانع فساد غذا در معده است و عامل كاهش‌دهنده چربی خون بوده و در نتیجه مصرف آن به بیماران مبتلا به چربی خون توصیه می ‌شود.

نان خشك رژیمی زیره ای: در ساختار این نوع نان‌های خشك از زیره استفاده شده است. زیره خاصیت ضدعفونی‌كنندگی دارد، ورم طحال و اسهال را معالجه می‌ كند، ضد نفخ و مقوی معده ، روده و كبد است. استفاده از این نان عمل هضم غذا را تسهیل می‌ كند و برای تقویت معده بسیار مناسب است و در نتیجه مصرف آن به بیماران گوارشی توصیه می ‌شود.

مصرف ۱۰۰ گرم از این نان حدود ۳۰۰كیلو كالری انرژی، ۷ تا ۸ گرم پروتئین و ۱ تا ۳ گرم لیپید، ۵۰ گرم كربوهیدرات و ۲ گرم فیبر مورد نیاز بدن انسان را تأمین می‌ کند.

منتشرشده در مقالات تخصصی
یکشنبه, 03 ارديبهشت 1396 07:04

خواص نان جو

خواص نان جو

نان جو و خاصیت های باورنکردنی سرشار

جو یکی از غلات بسیار مفیدی است که ارزش غذایی بالایی دارد و خود به عنوان یک غذای کامل می تواند به شمار رود. جو از گیاهی با ساقه های بلند به جود می آید و هنوز هم یکی از غذاهای عمده انسان را تشکیل می دهد. در کشورهای مختلف نیز جزو پرمصرف ترین مواد غذایی است که با اشکال مختلف و طعمهای گوناگون عرضه می شود.

از امام جعفر صادق (ع) نقل شده است که خاصیت های غذایی و درمانی با ارزشی در نان جو وجود دارد، به همین دلیل طعام حضرت رسول اکرم (ص) تا آخر عمر از نان جو خالی نبود.

نان جو از انواع نان های قدیمی است به طوری که خوراک اصلی گلادیاتورهای رومی را تشکیل می داد و قهرمانان آن زمان را «هوردیری» یعنی «خورندگان نان جو» می نامیدند.

خاصیت های نان جو

 

در سالهای اخیر تحقیقات علمی نشان داده است که نان جو از نظر بهداشتی و سلامتی از ارزش ویژه ای برخوردار است و از این جهت این نان مورد توجه بیشتر قرار گرفته است

سبوس موجود در نان جو دو برابر نان گندم است و در هر ۱۰۰ گرم نان جو حدود چهار گرم فیبر وجود دارد.

از این جهت نان جو برای افرادی که مبتلا به دیابت می باشند بسیار مفید است زیرا هر فرد دیابتی روزانه به ۲۰ تا ۳۰ گرم فیبر نیاز دارد که بدین ترتیب بخش زیادی از آن را می توان با نان جو و بقیه را با خوردن حبوبات و سبزی ها جبران کرد.

مهم ترین خاصیت های نان جو

در صورتی که نان جو کم نمک تهیه شود شامل جلوگیری از تولید چربی های زیان آور در خون، تنظیم فعالیت دستگاه گوارش، تعدیل فشار خون، تحریک انسولین سازی در بدن و کاهش قند خون، پاکسازی دیواره های معده و روده از ذرات آلوده کننده، مقابله با رشد تومور در بدن، جلوگیری از چاقی، حفظ شادابی و زیبایی پوست به علت وجود ویتامینهای گروه ب در آن و تقویت حافظه است.

امروزه جو به دلیل تاثیری که در پیشگیری، کنترل و درمان بیماری های غیر واگیر دارد، به عنوان «اکسیر سلامت» نیز شناخته شده است. کاربرد جو در تهیه سوپ و غذای تکمیلی کودکان نیز بسیار مفید است.

نان جو به دلیل وجود فیبر خود مقدار زیادی از آب بدن را جذب می کند، بنابراین مایعات و آب فراوانی باید نوشیده شود. این نان به دلیل غنی بودن از ویتامین های B به آرامش اعصاب کمک می کند.

نان جو در ایام روزه داری

نان جو همچنین به دلیل وجود کربوهیدرات های پیچیده می تواند از بروز گرسنگی در ساعات روزه داری پیشگیری کند. بنابراین مصرف این نان در زمان سحر توصیه می شود.

درمان یبوست با سبوس

سبوس مهم ترین راه درمان طبیعی یبوست به شمار می رود. جلوگیری از یبوست نیز از بروز بواسیر ، التهاب دیورتیکول (کیسه ای مدوربه اشکال و اندازه های مختلف است که در جدار داخلی روده ایجاد می شود)، سرطان کولون، شقاق، فیستول، شکاف بافت معده و عفونت های دستگاه گوارش (که غالباً در میان افراد مسن مشاهده می گردد) پیشگیری می کند.

بر اساس پژوهش های مختلف ، سبوس غنی ترین منبع غذایی فیبر و الیاف گیاهی محسوب می شود. این فیبر و الیاف را که بیشتر مواد سلولزی و همی سلولزی می باشد و مصرف آن موجب افزایش حجم مدفوع می گردد. افزایش حجم مدفوع عامل اساسی مبارزه با یبوست و بیماری کولون و پیدایش سرطان کولون می باشد.

خواص مهم دیگر نان جو

کاهش کلسترول خون

جو نرمی استخوان کودکان را از بین میبرد.

جلوگیری از سفیدشدن مو جلوگیری میکند.

جو برای کم خونی مفید است.

جو نرمی استخوان کودکان را از بین میبرد.

برای رفع منافذ باز پوست و زیباشدن آن آرد و را با آب خیار خمیر کرده به صورت ماسک روی صورت بگذارید.

برای درمان زخمهای بدخیم آرد جو را با زرده تخممرغ مخلوط کرده روی زخم بمالید.

برای رفع ورم پستان آرد جو را با سرکه خمیر نموده با روغن کرچک خمیر کنید به صورت ضماد بگذارید این ضماد برای ورم چشم و زیر گلو نیز مفید میباشد.

مداومت در خورن جو و نان آن باعث لاغری میشود.

برای رفع خارشهای جلدی پوست آرد جو را در سرکه پخته بر پوست بمالند.

منبع : نمناک-/ف

منتشرشده در مقالات تخصصی

چه نانی بخوریم؟/هر نانی نان جو نیست

آیا همه نان های حجیم صنعتی اند؟ آیا به این نان ها جوش شیرین می زنند؟ ارزش تغذیه ای نان های حجیم با کدام یک از نان های مسطح بربری، لواش، تافتون و سنگک برابری می کند؟ مغز خمیری نان های حجیم را بخوریم یا نخوریم؟ آیا می توان روزانه نان های حجیم سبوس دار را جایگزین نان سنگک کرد؟ چگونه می توان فهمید که نان جو واقعا از آرد جو تهیه شده یا ترکیبی از آرد و رنگ است؟ این که می گویند آرد گندم را با مواد شیمیایی سفید می کنند، صحت دارد؟ اینها از جمله سوالاتی است که اغلب خانواده ها جویای دانستن پاسخ آنها هستند.

بر همین اساس سراغ دکتر محمدحسین عزیزی، متخصص علوم و صنایع غذایی و عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس رفتیم تا به پاسخ پرسش هایمان برسیم.

دکتر عزیزی در گفت و گو با جام جم با اشاره به این که شکل، حجم و ظاهر نان نشان دهنده صنعتی یا سنتی بودن آن نیست بیان می کند: نان های حجیم، نیمه حجیم و مسطح، هم می تواند صنعتی و در کارخانه تولید شود و هم می تواند سنتی پز باشد، اما اگر این نان ها در حجم زیاد تولید شود و دخالت دست در آن کمتر و در مقابل برای عمل آوری خمیر و پخت نان بیشتر از ماشین آلات استفاده شود، آن وقت است که به آن محصول، نان صنعتی گفته می شود.

به گفته دکتر عزیزی فرآورده های آردی نانوایی های فانتزی از جمله انواع نان شیرمال، قندی، پیراشکی های شکری و کرمدار، نان های باگت، همبرگری و… در گروه نان های صنعتی دسته بندی نمی شوند و اغلب به این نان ها، محصولات مغازه ای یا کارگاهی گفته می شود.

به نان های حجیم جوش شیرین نمی زنند

مواد افزوده شده به نان های حجیم و نیمه حجیم در مقایسه با نان های مسطح بیشتر و متنوع تر است. این را دکتر عزیزی می گوید و می افزاید: نان های مسطح همچون لواش، بربری، سنگک و تافتون از فرمول ساده آب، آرد، نمک و مخمر (خمیر مایه) تهیه می شوند، اما در نان های حجیم علاوه بر مواد گفته شده از روغن، شکر، شیرخشک، بهبود دهنده، مواد نگهدارنده و برخی از افزودنی های دیگر هم استفاده می شود.

ولی یکی از دلایلی که اغلب خانواده ها مصرف نان های مسطح را به نان های حجیم ترجیح می دهند آن است که بر این باورند به نان های حجیم برای اسفنجی شدن جوش شیرین می افزایند.

این متخصص صنایع غذایی در این باره می گوید: استفاده از جوش شیرین در نان های حجیم و نیمه حجیم برخلاف نان های مسطح امکان پذیر نیست؛ چرا که جوش شیرین نمی تواند بافت داخل این نان ها را به اندازه مورد نیاز اسفنجی و حجیم کند.در نتیجه به دلیل آن که در تهیه نان های حجیم، تخمیر باید به خوبی و در مدت زمان معینی انجام شود از مخمر یا همان خمیر مایه صنعتی استفاده می شود که نه تنها باعث افزایش میزان ویتامین های گروه B و برخی املاح آرد گندم می شود، بلکه می تواند باعث تقویت خمیر و تردی و خوشمزگی و عطر و طعم مطبوع نان شود.

دکتر عزیزی با اشاره به این که فرهای صنعتی از لحاظ نوع سوخت و تماس نان با حرارت و دود حاصل از سوخت با تنورهای سنتی فرق چندانی ندارد، می گوید: هم اکنون سوخت اغلب فرها و تنورها گاز است که در مقایسه با گازوئیل و مازوت کمترین میزان آلایندگی را دارند.

نان حجیم پرارزش تر است یا مسطح؟

بیشتر مردم بر این باورند که نان های مسطح در مقایسه با انواع نان های حجیم و کارخانه ای ارزش تغذیه ای بیشتری دارند، اما دکتر عزیزی نظر دیگری دارد.

او با اشاره به این که نان های حجیم و مسطح از نظر ارزش تغذیه ای فرق چندانی با هم ندارند، می گوید: نان های حجیم همچون انواع نان های بربری، لواش، تافتون و حتی سنگک از آرد ستاره یا نول یا از ترکیب این دو آرد که کمترین میزان سبوس را دارند، تهیه می شوند و حتی می توان گفت که چون در فرمول نان های حجیم از ترکیباتی چون شیرخشک و روغن و برخی از انواع آنزیم های بهبود دهنده خمیر استفاده می شود در مقایسه با نان های مسطح امروزی ریزمغذی های بیشتر و میزان پروتئین بالاتری دارند.

او درباره این پرسش که آیا می شود نان های حجیم سبوس دار را جایگزین نان سنگک کرد، می گوید: نان های سنگک امروزی بر خلاف گذشته سبوس چندانی ندارد و براحتی هم می توان این موضوع را متوجه شد. اگر دقت کرده باشید سطح بیرونی اغلب نان های سنگک سفید رنگ است و اگر هم سطح تیره ای داشته باشند، اما بافت داخل نان سفید باشد نشان دهنده آن است که نان سنگک را از آرد سفید نول یا ستاره تهیه کرده اند و در نتیجه این نان همچون سایر نان های مسطح بربری، لواش و تافتون از نظر دارا بودن سبوس و ریزمغذی ها تفاوت چندانی ندارد. پس بهتر آن است که انواعی از نان های حجیم یا نیمه حجیمی را که ذرات ریز سبوس بر سطح و داخل بافت نان نمایان است را جایگزین نان های مسطح امروزی کنیم. البته به گفته این متخصص این نان ها هم در صورتی ارزش تغذیه ای چشمگیر و خاصیت رژیمی و ملینی دارد که میزان سبوس به کار رفته در آن با نیاز بدن برابر باشد.

این استاد دانشگاه توصیه می کند خانواده ها می توانند سبوس گندم را تهیه و از نانوا بخواهند که به صورت سفارشی به نان سنگگ یا بربری مورد نیازشان بیفزاید. در این صورت این نان حاوی فیبر و خواص تغذیه ای بالایی است و برای افراد دچار یبوست و مبتلایان به دیابت مناسب است و می تواند پیشگیری کننده از بسیاری از بیماری ها از قبیل چاقی، دیابت، فشارخون، بیماری های قلبی و سرطان باشد.

مغز خمیری نان را هم بخورید

اغلب افراد مغز نان های حجیم همچون انواع نان باگت، همبرگر و انواعی از نان های لقمه ای را جدا می کنند و می گویند این قسمت نان خام است و ارزش تغذیه ای ندارد.

در صورتی که دکتر عزیزی مغز نان را مغذی ترین قسمت نان می داند و می گوید: اغلب خانواده ها به دلیل آن که بیشتر از نان های مسطح و کمتر از نان حجیم استفاده می کنند بر این باورند که نان باید برشته و ترد باشد و اگر حاوی خمیر باشد از روی عادت خمیر آن را جدا می کنند. در حالی که مغز این نان ها گرچه برشتگی سطح نان را ندارد، اما به دلیل آن که در فرآیندهای حرارتی به خوبی پخته می شود هرگز موجب مشکلات گوارشی نمی شود و حتی از سطح نان که در مجاورت حرارت مستقیم بوده و برخی ریزمغذی هایش دستخوش تغییراتی قرار گرفته، ارزش تغذیه ای بیشتری دارد. این متخصص صنایع غذایی تصریح می کند اگر نان های حجیم به خوبی مغزپخت نشوند طی مدت کوتاهی کپک زده و غیرقابل مصرف می شوند.

آیا به آرد گندم، سفید کننده می زنند؟

معمولا در برخی کارخانجات، آرد را با قرص یا گاز کلر سفید می کنند تا هم کیفیت رنگ آرد بهتر شود و هم تحمل خمیر برای عمل آوری بالا رود. این را دکتر عزیزی می گوید و در رابطه با این پرسش که مواد افزودنی و نگهدارنده موجود در نان های حجیم تا چه میزان برای سلامت مخاطره آمیزند، بیان می کند: در خمیر نان های حجیم از ترکیباتی همچون مواد ضدکپک، ضدبیاتی، بهبود دهنده و نگهدارنده استفاده می شود. این نان ها اگرچه در مقایسه با نان های سنتی حاوی افزودنی های بیشتری هستند، اما اگر از انواع صنعتی و بسته بندی شده این نان ها که دارای تاریخ مصرف و مجوز بهداشت هستند، استفاده شود، زیان خاصی برای سلامت نخواهند داشت؛ زیرا این مواد تحت نظارت مستمر مسئولان فنی به میزان مجاز و استاندارد به محصول اضافه می شود، ضمن آن که این مواد در گروه افزودنی های تائید شده بین المللی بوده و در اغلب کشورهای اروپایی و آمریکایی کاربرد زیادی دارند.

هر نانی، نان جو نیست

نان های حجیم و نرم، اما سیاه رنگی که با نام نان جو به فروش می رسد واقعا حاوی آرد جو است یا این نان ها را با عصاره مالت و مواد رنگی سیاه می کنند؟ دکتر عزیزی با اشاره به این که نان های جو چند دسته اند و هر کدام با درصدهای مختلف آرد جو تهیه می شوند، می گوید: این نان ها می توانند با ۲۰ تا ۱۰۰ درصد آرد جو تهیه شوند. بیشتر نان های موجود در بازار حاوی ۲۰ درصد آرد جو و ۸۰ درصد مابقی آن از آرد گندم تهیه شده است. این نان ها اغلب با عصاره مالت قهوه ای روشن و با رنگ روگن، سیاه یا قهوه ای بسیار تیره شده که این رنگ نشان دهنده میزان سبوس یا میزان استفاده از آرد جو در محصول نیست. اما یک فرد دیابتی یا فردی که می خواهد نانی با درصد بالای جو مصرف کند باید به دنبال چه ویژگی هایی در محصول باشد؟ به گفته این متخصص چون آرد جو قابلیت عمل آوری و حجیم شدن ندارد، اگر نانی قهوه ای با بافت سفت، سخت، خشبی و مزه ای تلخ یافتید مطمئن باشید که آن نان، نان جوی واقعی و تهیه شده از ۸۰ تا ۱۰۰درصد آرد جوست.

منتشرشده در مقالات تخصصی
دوشنبه, 04 ارديبهشت 1396 07:04

نان جو رژیمی (خالص)

نان جو رژیمی (خالص)

شرکت کارآفرینان پارس توانسته محصولی تولید کند که در آن فقط از آرد جو خالص استفاده شود و هیچگونه آرد یا سبوس به غیر از آرد جو در آن استفاده نشود. این محصول از نمک بسیار کمی برخوردار است و برای افرادی که دچار قند و دیابت هستند توصیه می شود.

خواص نان جو خالص
  • کاهش دهنده خطر ابتلا به برخی سرطان ها
  • کمک به ثابت نگه داشتن سطح قند خون در وضعیت مطلوب
  • تنظیم عملکرد صحیح روده بزرگ
  • دفع مواد زائد

این محصول نسبت به سایر نان ها از تردی و نازکی بالایی برخورد است که سطح آن با شوید تزئین شده و طعم دلپذیری به نان خشک میدهد.

نان جو رژیمی دارای فیبر طبیعی بالایی می باشد که بیشتر برای بیماری های گوارشی مناسب است. این نوع نان خشک از مواد تشکیل دهنده کامل یعنی آرد جو و آرد گندم بدون سبوس گیری و تجزیه ، بطور کامل آسیاب شده و بصورت آرد کاملا مرغوب به دست ما میرسد که پس از آن طی فرایند تولید با دستگاه های استاندارد و محیط کاملا بهداشتی بسته بندی و به بازار عرضه می گردد.

از دیگر خواص این محصول میتوان به کم بودن قند آن اشاره کرد که طی آزمایشات متعدد و نظر کارشناسان فنی قند نان سفید ۲ برابر نان سبوس دار می باشد در حالیکه فیبر نان سبوس دار (بخصوص نان جو) ۳ برابر و املاح آن ۲ برابر بیشتر از نان سفید میباشد. این فیبر غذایی نه تنها باعث رسوب زدایی پرزهای روده و معده میگردد بلکه مانع لانه گزینی مواد سرطان زا در پرزهای معده می شود.

نان جو رژیمی (خالص)

منتشرشده در نان چیپس
دوشنبه, 04 ارديبهشت 1396 07:04

با طعم ماست و موسیر

نان چیپس با طعم ماست و موسیر

نان چیپس با طعم ماست و موسیر

منتشرشده در نان چیپس
دوشنبه, 15 -2668 08:59

با طعم پیاز جعفری

نان چیپس با طعم پیاز جعفری

با طعم پیاز جعفری

منتشرشده در نان چیپس
پنج شنبه, 21 -2664 11:02

رزومه کارافرینان پارس

نان کارآفرینان پارس

مجموعه کارآفرینان پارس فعالیت خود را از سال ۱۳۸۵ در زمینه تولید نان خشک آغاز نمود.
این مجتمع با بکارگیری روش‌های نوین در تولید و عرضه انواع نان به صورت کاملا بهداشتی و بدون ضایعات در بسته‌بندی‌های مناسب توانسته است جایگاه قابل ملاحظه‌ای را در بین اقشار مختلف مردم و صاحبان صنایع آرد و نان کسب نماید. این شرکت با تولید نان‌های رژیمی مخصوص، نان¬های مخصوص برای سالمندان، کودکان و ورزشکاران در صدد است گامی هر چند کوچک در تولید و عرضه مناسب نان بردارد.


نان کارافرینان پارس

نان کارآفرینان پارس

همچنین به عنوان یکی از ماهرترین و فنی ترین واحدهای تولید نان در سطح کشور مطرح بوده و با بهره گیری از پرسنل کارآزموده تجربی در مجاورت کارشناسان فنی و ورزیده صنایع غلات به تولید انواع نانهای حجیم و نیمه حجیم با کیفیتی بسیار مطلوب و ماکول مبادرت نموده و ضمن ارائه الگوهای نوین انواع نان همواره در جهت ارائه روشهای مطلوب تولید نان به متقاضیان و کاربران اقدام نموده است. به طوری که با ایجاد و احداث مرکز آموزش و تحقیقات تولید نان، ارائه آموزشهای آکادمیک و کاربری به منظور ارتقا مهارت کارگران بخش تولید نان را عملی ساخته است.

نان چیپس کارافرینان پارس


شایان ذکر است که علاوه بر تولید انواع نانهای حجیم، تولید انواع نانهای رژیمی بر معیارهای علمی و تغذیه ای از مجموعه فعالیتهای این واحد تولیدی بوده که تولید و عرضه انواع نانهای با فیبر بالا، نانهای رژیمی برای بیماران دیابتی و سلیاکی و کسانیکه از فشار خون رنج می برند از شاخص ترین آن میباشد.

نان کارآفرینان پارس

منتشرشده در عمومی

نان خشک محتوی آرد گندم با تزئین شوید

نان خشک محتوی آرد گندم با تزئین شوید

منتشرشده در نان خشک
دوشنبه, 04 ارديبهشت 1396 07:22

نان خشک محتوی آرد گندم با تزئین کنجد

نان خشک محتوی آرد گندم با تزئین کنجد

این محصول از آرد گندم کامل و سبوس خوراکی تشکیل شده است که پس از فرایند تخمیر به مرحله تولید در دستگاههای حرارت غیرمستقیم و استاندارد می رسد. طعم و شکل ظاهری این نان خشک از ویژگی هایست که باعث شده این نان نسبت به سایر نان ها متمایز باشد.

نان خشک کنجد

از خواص این محصول میتوان به داشتن فیبر بالای آن اشاره نمود که برای افراد کم تحرک ، کارمندان و افرادی که دچار چاقی هستند توصیه میشود. این نان خشک با کنجد و زیره و شنبلیله تزئین شده است که طعم مطلوبی به نان بدهد.

نان خشک محتوی آرد گندم با تزئین کنجد


خواص داروئی نان خشک

زیره: برای دفع گاز معده و روده. درمان مشکلات مثانه و کلیه ها

کنجد: برای کاهش کلسترول خون در بدن و حفاظت سلول های کبدی در مقابل اسیدهای اکسیداتیو

درکل منبع بسیار خوبی از مس ، کلسیم ، منیزیم و روی می باشد که نیاز بدن را تامین میکند.

نان خشک محتوی آرد گندم با تزئین کنجد 
منتشرشده در نان خشک